Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

NORGES YOGAFESTIVAL 2018

20. juli 2018 @ 08:00 - 27. juli 2018 @ 17:00

For fjerde året på rad samles entusiaster, mange av Norges fremste yogalærere og dyktige internasjonale lærere innen yoga og buddhisme til Norges vakreste yoga-begivenhet midt i den norske fjellheimen! Det vil bli et bredt tilbud av klasser som passer alle nivåer. Klassene foregår parallelt i tre studioer hver dag fra morgen til kveld, og du finner garantert noe som passer for deg. Utforsk bevegelser i kropp og sinn, engasjer deg i spennende debatter og diskusjoner og lær å lage herlige raw-kaker. Ikke minst har du mulighet til å nyte storslått natur – enten liggende i gresset, til fots, på sykkel eller på et SUP board. De dyktige kokkene på restauranten på Nøsen har rykte på seg for å levere utsøkte vegetarretter som kan nytes med god samvittighet. Dietten er variert og inspirert av et internasjonalt kjøkken.

Årets tema: Tradisjoner vs. trender i moderne Yoga

Hva er ekte og hva har substans i populærkulturen av moderne yoga? Hvordan definerer vi en tradisjon? Hjelper vår praksis oss å forstå yoga litt bedre?  Dette er noe av det vi ønsker å diskutere med deg under årets festival. Det finnes aldri ett svar eller én metode. Vi ønsker å skape en åpenhet for å se perspektiver, erfaringer og ideer. «Truth is a moment when a multivoiced chorus of voices suddenly creates a chord, while every voice still keeps its distinctness.» – Alexander Sidorkin

Overskuddet fra festivalen vil gå til prosjektet «Back In The Ring«. BITR har som mål å hjelpe mennesker som har havnet utenfor samfunnet – gjennom å møte seg selv, lære yoga og komme tilbake som en sterk ressurs og forstå sin verdi.

“With respect for traditions, quality and an honest approach to yoga. ”

Foto: Nøsen Yoga

Detaljer

Start:
20. juli 2018 @ 08:00
Slutt:
27. juli 2018 @ 17:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.norgesyogafestival.no/

Arrangør

Nøsen Yoga og Fjellhotell
Telefon
484 22 888
Epost
post@nosenyoga.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Nøsen Yoga og Fjellhotell
Nøsasvingen 19, Panoramavegen Røn 2960 + Google-kart
Telefon
484 22 888
Vis Sted nettside