Ready to Shine ✩ Juni Spilleliste

0
2676

Jeg var for en tid tilbake på et helt fantastisk kurs som virkelig fikk meg til å åpne opp for noe nytt og se meg selv på en ny måte. Noe av det som plantet seg i kroppen min var å kunne stole på meg selv. Å stole på prosessen, fordi jeg er prosessen.

Hva må til for at jeg skal kunne stole på meg selv? Det er å ta ting mer med ro, og ikke bruke energi på å strebe etter noe jeg tror er forventet av meg. Jeg bruker heller tiden på å sitte i stillhet eller kjenne på den kraften jeg finner i musikken. Derfor elsker jeg å lage spillelister. De er laget ut fra der jeg er og hva jeg trenger nå. Det å videreføre kraften i hvordan jeg får ut følelser og har kontakt med pusten når jeg hører på musikk er noe jeg ønsker å adoptere i livet mitt, både i yogapraksisen og i meditasjonen.

Spillelisten for juni er satt sammen for å kjenne magien av å bevege seg til bestemte vibrasjoner og lyder. Samtidig kan den også skape en fin ro, der hodet får fred fra alle indre diskusjoner, og min sjel kan synge i stedet.

Følg Spotify-listen!