Open Your Heart ✩ Sommer Spilleliste

0
3163

Sommertiden gir oss varme og evnen til å vise og motta glede, fred og kjærlighet. Den gjør oss i stand til å modnes og blomstre.

Vi elsker sommeren og ofte ønsker vi at den kunne vare i evig tid. Sommeren kan være så ubekymret og helbredende og ved å åpne hjerte for kjærlighet skaper vi en indre fred som danner gode energier og glede.

Våg denne sommeren å slippe ned garden. Våg å være sårbar uten filter. Våg å lytte til hjertet ditt. Våg å være åpen og ærlig med deg selv. Våg å møte livet slik det er med ro i sinnet. Transformer det vonde over til det gode. Kjærligheten bor inne i deg.

Nyt mine favorittsanger for sommeren. Nyt varme lange døsige dager og nydelig solnedgang. Gjør deg klar for å åpne opp for all den vakre kjærligheten som finnes i ditt hjerte.

Følg meg på Spotify!