Ting å sette pris på i august

0
2267

Tidenes beste sommeren er på hell, men vi kan forhåpentligvis fortsatt nyte noen lange, varme dager fylt med sol! Mens du nyter siste rest av sommeren kan du kose deg med disse åtte lyspunktene for august som du lett kan implementere inn i din hverdag.

Gi både kropp og sinn næring med yoga og sunn mat. Husk at kroppen din kun fortjener det beste. Unn deg selv den høyeste kvaliteten på livet som du klarer. Minn deg selv på at du fortjener å leve et fantastisk liv hver eneste dag. Og om du ikke allerede praktiserer yoga regelmessig, er august den perfekte måneden å starte opp. Vi vil veldig gjerne se deg hos Leela Yoga!

Daglig meditasjon. Når du mediterer, kommer du ut av hodet og ned i kroppen din. Vårt kjærlige hjertesenter er alltid der, men hodet vårt distraherer oss ofte med tanker og bekymringer om fortid og fremtid. Lukk øynene, ta noen dype pust inn og ut gjennom nesen, og bring oppmerksomhet til hjertet ditt. Bruk hjertet ditt som et fokuspunkt – en drishti – og føl energien fra hjertet spre seg litt lenger ut i kroppen for hvert inn- og utpust du tar, hele veien ut i tærne og fingertuppene.

Prøv SUP Yoga. Bølgeskvulp som lydspor, og et brett som matte høres for meg tilnærmet perfekt ut! Stand Up Paddle boarding (SUP) er den raskest voksende friluftssporten i USA, og brettet fungerer perfekt til å gjøre yoga på. Og du trenger ikke vær redd for å falle, det deilig varme sommervannet tar deg imot uansett hva slags vågale stunt du skulle finne på!

Ta sjansen. Be en du liker ut på date. Hvis du vil ha noe du aldri har hatt, må du gjøre noe du aldri har gjort. Ta et dypt pust og bare gjøre det! Hva med en SUP date for eksempel?

Kokosvann. Det er fortsatt sommer og varmt, og hva er vel bedre enn litt herlig kaldt kokosvann. Coconut Bros selger mitt favoritt kokosvann, som består av 100% rent kokosvann fra en ung, grønn kokosnøtt, helt uten tilsatt sukker og konserveringsmidler. Den er svært næringsrik og er full av vitaminer og mineraler. Finnes det ingen utsalgssteder i nærheten av der du bor, kan du bestille på www.coconutbros.no

Spre godhet. Det kan være et smil, å holde døren for noen, eller å slå av en prat med han eller hun i kassa på butikken. Positive vibber spres lett og en enkel gest kan reise langt. Være en kilde til positiv energi og du vil snart finne deg selv omringet av det!

Smil og gi slipp. Noen ganger, når vi står overfor vanskelige beslutninger, legger vi så mye press på oss selv for å gjøre det som er rett at vi helt glemmer at livet er en reise som består av en rekke unike opplevelser. De valgene vi tar er aldri feil – de inneholder de leksjonene vi trenger for å vokse som mennesker og bli den beste utgaven av oss selv. Vit at uansett hva som skjer som en konsekvens av dine handlinger, vil det alltid være det beste for deg på det tidspunktet. Smile, trust, surrender and let go.

Øyafestiavlen. Eller en annen festival i nærheten av der du bor. Ingenting er bedre enn å rocke så hardt på en konsert at du er støl i nakken neste dag. Slipp deg løs, dans, syng og rock til ditt favorittband!