Gi slipp

0
2942

Å gi slipp er ikke åglemme, åikke tenke pa, eller åignorere. Det er ikke åvinne og det er ikke åtape. Å gi slipp handler ikke om stolthet eller om hvordan du fremstår, og det gir ikke en følelse av sinne, sjalusi eller anger. Å gi slipp skaper ikke tomhet eller tristhet, og du føler deg ikke såret eller krenket. Det handler ikke om ågi opp eller ågi etter, og det handler ikke om tap eller nederlag. Å gi slipp handler ikke om ådvele ved eller åleve i fortiden, men heller ikke å blokkere minner eller triste tanker.

Å gi slipp er åverdsette minner, for såågåvidere. Å ha en åpen holdning til livet, troen påfremtiden, og motet til åakseptere endring. Å gi slipp er ålære, utforske, erfare og utvikle seg. Det handler om åvære takknemlig for de hendelsene som fikk deg til åle, fikk deg til ågråte og fikk deg til å bli den du er. Det handler om alt som du har, alt som du har hatt, og alt som du snart vil ha igjen. Å gi slipp er åvokse opp, og åvite at et sterkt og modig hjerte kan kurere nesten alt. Å gi slipp er ååpne en dør, årydde vei og åha styrken til åfortsette. Uansett.