Grounding ✩ Spilleliste for August

0
2834

Har du noen ganger vanskeligheter for å konsentrere deg? Får du kommentarer om at du er for mye «i hodet ditt», eller føler du deg ikke helt fysisk tilstede i kroppen? Dette kan være tegn på mangel på jording.

Mangler vi jording, er vi mer sårbare for stress. En av mine favorittmåter å jorde meg selv på er å høre på musikk eller meditere.

Meditasjon – Skape jordkontakt
Finn et fint og stille sted hvor du kan være alene i ca 15-20 minutter, aller helst ute. Få jordkontakt, bokstavelig talt: Ta av deg skoene, og legg hendene på bakken. Dette vil gjøre opplevelsen sterkere.

Hvis du er inne: Sett deg oppreist i en komfortabel stol med føttene plantet på bakken. Pass på at du ikke krysser benene dine – du vil at energien skal strømme uhindret gjennom deg fra topp til tå.

La armene henge komfortabelt på sidene, eller hvil hendene (med håndflatene opp) på fanget ditt. Ta et øyeblikk og sørg for at kroppen din har det behagelig. Lukk øynene og fokuser på pusten din.

Pust inn gjennom nesen din, sakte og dypt. Magen utvides når du puster inn. Pust ut og navelen går inn mot ryggraden. Fokuser på å puste på denne måten i et par minutter til det blir rytmisk og uanstrengt.

Hold meditasjonen til du klarer å la kroppen din slappe helt av. Spenninger frigjøres, og spinnende tankemønstre flyter bort. Legg merke til hvor bra du føler deg!

Musikk
Her er en liste med favoritter som får meg til å være mer jordet og til stede. Nyt!

Følg meg på Spotify!

Hva gjør du for å få mer balanse og jordforbindelse i livet ditt?
Peace, Love and Light!